Typiske mål/oplsyninger jeg vil spørge efter:

  • Diameter / dimension på genstand (til bagplade og fod)
  • Tykkelse (til dimensionering af holder/arm)
  • særlige ønsker til vinkling (standard er 10 grader)
  • Foto af genstand både foran og bagpå.

 

Design tiden svinger meget. De meget simple typer tager ca. en halv time fra jeg er startet op og til den er klar til print.


Prisen regnes ud fra om jeg tror jeg kan sælge flere af den ønskede type holder/støtte. Kan jeg det, kommer den med i kataloget. Kan jeg ikke det (fordi det er specielt design/løsning) oplyses du naturligvis om hvor lang tid jeg forventer at bruge, i forbindelse med mit tilbud. Bruger jeg længere tid, skal du ikke betale for det. For nemhedens skyld regnes i hele og halve timer.


Da dette er hobby forretning er jeg ikke moms registreret - jeg indberetter alt som B-skat. Det betyder at du vil modtage faktura på det du køber, men uden angivelse af moms beløbet.


Leveringstid: Hvis du bestiller et lille antal emner, kan der være op til fem dages leveringstid, da jeg printer flere emner af gangen. Jeg oplyser altid leveringstiden ved tilbud/ordre – fortryder du er det helt i orden (så får du naturligvis pengene retur)


Forsendelse: Vare kan afhentes efter aftale ved Slagelse eller sendes som pakkepost. Jeg bruger DAO. Ved mindre forsendelser hvor man ønsker at spare på transporten kan jeg sende dette som alm. brev, men i givet fald vil det ikke være muligt at få noget byttet ved evt. skader under fragt. Denne mulighed er der ved DAO, blot du sender foto af emnet så jeg kan se skaden.

For større opgaver kan jeg tilbyde levering, pt. dog kun Øst for Storebælt.


Betaling: Du kan betale med Mobilpay eller Paypal. Ønsker du at betale kontakt eller via bankoverførsel, kan vi godt finde ud af dette.


Klager: Du kan altid klage over kvalitet, farve, skader, holdbarhed eller andet, men husk venligst at dette er en hobby forretning – jeg lever ikke af det. Indtægterne dækker filament, reservedele, udgift til webside og CAD program.

 

Valgmuligheder for filament (plastik materiale der printes i):


Farver: Jeg kan printe i stort set alle farver, med glimmer, metal look, ”gennemsigtig” og både blank og mat. Kontakt mig for ønske. Som standard er det sort, hvid eller lysegrå, som vist på de modeller du kan finde her.

Ønskes print i gennemsigtigt materiale, er der forskellige muligheder, men der er desværre ikke garanti for at resultater bliver som du gerne vil ha’. Dels afhænger det meget at tykkelse på emne og dels er der stor forskel på hvad ens forventninger er til god kvalitet. Ved større ordre kan jeg lave et prøveprint og sende, inden vi går videre.

 

PLA:

Hård plastik der kan tåle lidt af hvert. Ikke egnet til at stå i solen, da det bliver blødt/bøjeligt allerede ved 60 grader. Materialet er miljøvenligt og er velegnet til genbrug. Super godt til emner med skarpe kanter.

 

ABS:

Samme kvalitet som f.eks. LEGO klodser. Kan tåle høje temperaturer så den kan godt stå i direkte solen i en periode. Desværre har materialet en tendens til at krympe lidt når det køler af, så hvis der er fine tolerancer er dette ikke første valg.

 

WOOD:

Træ-look med flot overflade. Materialet er plastik, men med 30% træ, hvilket giver en ”træ agtig” overflade.

 

Andre muligheder:

PETG:

Blank og glat overfladefinish. Kan sammenlignes med det plast der anvendes i plastflasker. Bestandigt overfor kemikalier.

 

TPU:

Fleksiblet materiale – ”gummi agtig”. Emnet kan bøjer og man kan strække det. Ikke velegnet til holdere/støtter.